Justin Bieber et francais

God eftermiddag! Vilket galet härligt väder vi har idag, blir så glad av solen! Nästan + 8 grader här i Ljungskile just nu och inte ett moln så långt ögat kan nå! Mycket tråkigt att jag måste spendera eftermiddag vid datorn och plugga, men det är bara 45 skoldagar kvar till sommarlov så det gäller att ligga i nu!

Så nu ska jag plugga lite franska, lyssna på JB och dricka en kopp kaffe, mindre roligt sätt att spendera denna fina onsdag på men det hade kunnat vara värre haha.
 

Jobbig helg

I fredags jobbade jag mitt första pass på McDonalds, gick förvånadsvärt bra och jag klarade mig i princip själv redan igår, och självklart även idag. Fast när det är som stressigast så är det någon som backar mig, som tur är. Men jag tycker att det är kul faktiskt, mycket roligare än vad jag trodde! Dessutom så är alla de arbetskamrater som jag träffat väldigt trevliga och det gör ju allt lite roligare!

Så efter en hel helg med jobb som jag inte är van vid så är jag helt slut men jag får skita i det för jag måste skriva klart ett arbete nu, ibland ångrar jag väldigt mycket att jag valde samhäll/juridik.. Det är så sjukt mycket plugg!

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag skriva på en vetenskaplig rapport där jag och Natali analyserar Mali, Frankrike och Sverige. Yippiee.
 

Jag har fått en iPhone 5 också, kändes bra att uppgradera sig från 4an, för den börjar ju bli gammal nu!

Caviar nails

Natali var i London härom veckan och köpte med sig ett nagellack som funkar som Ciaté Caviar, dvs att man lägger på två lager med ett vanligt nagellack och sen häller på "strössel" som liknar små kaviarkulor! Kollat på detta länge och blev väldigt glad när jag fick det av henne! Baslacket är silver och kulorna är rosa, silver och pärlvit. Ovanpå har jag lackat med ett topplack från Seche Vite som gör att nagellacket håller längre och torkar snabbare, något som alla nagellacksfantaster borde ha!

Lol that's me


Sunne över en dag

Igår drog många tvåor och treor på Plusgymnaiset till Sunne på friluftsdagen för att åka skidor. Jag, Hanna och Linda skulle åka längdskidor och hade fått klartecken för att det skulle gå, men när vi komemr fram så får vi reda på att de inte hyr ut det så vi fick lov att hyra utför istället vilket jag är sådär förtjust i, trodde jag! Sist jag åkte var i Hemsedal för två år sedan och då var det varken kul eller jag så duktig men jag hade så fruktansvärt fel för vi hade hur kul som helst! Vågade till och med åka en röd backe haha. Sen mitt på dagen var det korvgrillning som gällde och jag och Linda var nyttiga och hade med oss sallad också. Fast roligast var nog bussen hem när både lärare, elever och busschauffören drog dåliga skämt! Sämst skämt drog nog Farah haha, det måste jag skriva ner någon gång ;)

Bilder från dagen har jag tagit från min egen facebook, min egen instagram och plusgymnasiet facebooksida! Orkade inte ladda över bilderna från mobilen till datorn för mobilen lever sitt eget lilla liv just nu så vad som helst hade kunnat hända om jag kopplade in den i macen..
 

today

 
foto: www.nataliandreasson.blogg.se

Lovely Paris

Bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från Paris!
 

Stay

 
 
Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay
 

jag har ju glömt att berätta...

Jag har fått jobb! Kanske inte det roligaste jobbet men det är ett jobb och det genererar pengar! Jag har fått en anställning som medarbetare på McDonalds på Torp Köpcentrum i Uddevalla och ska på introduktion på måndag, dvs att jag ska lära mig allt som har med arbetet att göra typ. Är sjukt taggad och tror det kommer bli lite roligt med tanke på att jag har många vänner som jobbar där! Det kommer dock bli sjukt stressigt och jag kommer lukta pommes frites resten av mitt liv :(
 

London

Nej, det är inte jag som ska dit (tyvärr) men min syster med sambo är där, samt Natali är där också så jag har tvingat på dem att shoppa lite åt mig faktiskt! Natali ska kolla efter en Victoria's Secret bikini och kanske någon snygg snapback till mig och min kära syster ska köpa godis åt mig. Så det gör inget att det inte är jag som åker, var ju nyss i Paris också. Är det något mer jag borde "beställa" från London eller? Kan inte komma på något nu så ni får hjälpa mig!

Vår!

Som jag har längtat efter att denna månaden ska komma och nu är den äntligen här!
Idag har solen strålat fram till lunch och det märkets verkligen att folk njöt av värmen. Så mycket mer leenden, folk blir gladare och piggare av solen. Nu är det inte långt kvar till våren och sommaren. Så underbart!


Här är två bilder från när det fortfarande var mycket snö kvar, nu är den nästan borta!

RSS 2.0