Men shit var sjukt, allting. Men baby nu är det slut, för alltid.

 

Gjorde det ont?

Den frågan fick jag X antal gånger igår. Svar: Ja, det gjorde ont, men absolut inte så ont som jag trodde! Jag har hört från flera håll att revbenen ska vara värst, men om det är värst så gör det ju knappast ont att tatuera tex armen haha! För det mesta sved det, men under många studer kändes det som om han bara hade nålan ovanför mig och inte nuddade alls. Det är just nu som det gör ondast, det känns som ett gigantiskt skrubbsår! 
Så om någon utav er tvekar för att ni tror att det ska göra ont, gör inte det! Första sticken som är värst bara. Dessutom går det snabbare än vad man tror. Jag trodde att han hade gjort en bokstav när han nästan hade gjort tre!
 

XCV-VI-XXX ♥ XCI-IV-XV

950630 
910415
i love u sister ♥
 
 
 
 

Tattoo

I morgon smäller det! Ska göra min första tatuering. Vad det är får ni se när det är klart, kan inte visa än. Sjukt taggad och smink kan jag ju glömma för jag lär ju gråta massor, är på revbenen så det gör nog rätt ont! 
Så nu blir det sängen för jag har en tidig tid och ska tatuera mig hos Mr Crue tattoo som ligger lite utanför Tanum och det är en bit att åka. Är gött taggad :D
 
 
 

Stall Östingstorp

I fredags satte sig jag, mamma och pappa i bilen ner till SMåland för att ta en liten semester och hälsa på min fina Balanga. Och utöver att vi har vilat och myst med gårdens alla djur så har jag även hunnit med tre ridpass på två dagar haha! I fredags kväll hoppade jag Dusty och mamma Balanga på deras nya terrängbana, och sen bytte vi häst så att jag fick hoppa lite på Langan också och båda hästarna kändes så bra! Har ju trots allt aldrig suttit på Dusty förut. Sen tog jag ytterliggare ett pass på Dusty på lördag förmiddag efter att vi varit och handlat i "stan" (Nybro) och på kvällen hoppade jag Frasse och mamma balanga ännu en gång. Man kan ju lugnt säga att jag är trött nu. Skönt att ligga i sängen på hotellet i Kristianstad och mysa efter go middag innan hemgång i morgon. Det är gött med små mini-semestrar ibland även fast jag hellre hade varit i Rhodos med mina vänner just nu... haha ;)

Passar på att slänga upp lite dåliga bilder på mig och Dusty från igår! Min kamera har fått ryck och vill inte funka så bra längre så bilderna har fått fixas till en del i PS. Det är nog dags för lite service på kameran..
 
 

RSS 2.0