onehundredandfifthy days left


time to sleep

Är trött fast jag tagit det riktigt lugnt idag, så ska ta och dejta sängen. Vi hörs i morgon!


Jag döör

Igår var det en väldigt lång dag, det var därför jag inte bloggade. Eller det gjorde jag egentligen men som vanligt så cpa blogg.se appen..

Jag var iaf i skolan först som vanligt, sen lunchade jag och Natali med mamma på Blomsterkroken! Åt kycklingpaj som först var jättesalt och sen inte smakade nått typ? Inte gott. Sen var vi på banken och fixade nytt kort till mig, jag övningskörde och var sen på en gruppintervju för McDonalds på torp. Kommer få besked om 2 veckor om jag kommer vidare till en enskild intervju!

Sen, när jag skulle åka hem med 18.35 som går till Göteborg via Ljungskile, så somnar jag på bussen och vaknarupp på motorvägen!? Så fick åka till Göteborg, vänta 50 min och sen ta tåget hem. Som tur var så kom världens bästa Alexander och höll mig sällskap en stund. Det gjorde min dag rätt mycket bättre faktiskt!

Nu är det matteplugg som gäller, har prov om en vecka och jag måste klara det.

ingen bloggning idag...

.. är på för dåligt humör.

"#€%&/()=(/&%€#"€%&/(

Idag är det ingen bra dag. Jag är trött, bakis och jävligt förbannad! Igår var det nämligen någon som snodde min jacka + plånbok med ALLA mina kort och grejer i.. Så har spärrat bankkortet nu men måste spärra id-kortet, busskorten och anmäla allt till polisen också. Uddevalla består bara av en jävla massa tattare.

Ska iaf tröstäta lite cheesecake och sen dra till gymmet, hur fan jag ska komma in där är dock ett mysterium för sig..

blogglista

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Haha ja.

Varit kär: ja.

Förlorat någon speciell person: Mjoo, ja

Varit deprimerad: Nej

Varit så trött att du somnat sittandes: Måååånga gånger

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nope!

Brutit ett ben? Nej, och tacka gudarna för det

Gjort nåt du ångrar? Här väl vi alla gjort?

Hoppat Bungee Jump? Nej, lär aldrig göra det heller.

Ljugit för någon du tycker om? Har väl dragit en vit lögn någon gång

Ätit en hel tårta? Haha nej

Gjort bort dig offentligt? Väääldigt många gånger haha

 

 

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Nej men bekanta!

Fått ditt hjärta krossat: Nej

Hur många barn vill du ha i framtiden: Inga.

Har du några husdjur?: Två chinchillor!

Vill du ändra ditt namn: Kanske, fast asså mitt namn är ju JAG.

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kommer inte ihåg faktiskt! inget speciellt tror jag

Vilken tid vaknade du idag: 08:30

Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov!

Någonting som du längtar till: Paris i februari och min 18års dag!

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Nothing :)

Vad lyssnar du på just nu: Hör läraren någonstans lååångt bort haha

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja! Känner två som heter det :)

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Rebecca Marie Sörensen

Stjärntecken: Kräfta

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Ljungskileskolan & Västerskolan

Gymnasie: Samhäll/juridik på plusgymnasiet i Uddevalla

Högskola: -

Hårfärg: Brunt

Långt eller kort hår: Rätt långt!

Längd: 170 cm

Piercings: Örhängen, hade i naveln

Tattoos: inga än!

Höger eller vänster: högerhänt.

Operation: None

Bästa vän: Johanna & Amanda!

Sporten du spelar: -

 

JUST NU:

Äter du: Tuggumi, eller jag tuggar haha

Dricker du: Inget!

Är du på väg att: Sluta Samhällen för att dra till mattelektionen

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Nej

Vill du gifta dig: Vet ej

Karriär i åtanke: Advokat tror jag!

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Ja

Mirakel: tror jag inte.

Kärlek vid första ögonkastet: Nej

Himlen: Nej.

Änglar: Nej.




P3guld

Förra lördagen var ju jag och Johanna på P3Guld galan i Göteborg och det var ju sjukt kul! Jag filmade lite med mobilen men det blev inte så bra men jag hittade några klipp som ja tänkte visa er. Det är dock bara fran artist framträdanden.


take a brake

Tog en paus i pluggandet förut och rensade min bokhylla! Tänkt på det hur länge som helst men aldrig fått tummen ur röven liksom. Skönt att få det gjort nu iaf, känns mycket fräschare.
 
Lite skillnad blev det ju!

läsvärda bloggar

Det var under en period som jag läste sjukt mycket bloggar. I princip alla de större hästbloggar och modebloggar men oj vad jobbigt det blev i längden.. Så jag slutade helt faktiskt! Nu har jag dock börjat läsa lite bloggar igen, mest för inspirationen till bloggen  och vardagslivet typ. Jag tänkte faktiskt vara lite snäll och länka dessa bloggar åt er. Ni trycker på respektive bloggs header för att komma till bloggen!


Good Morning!

Igår var jag i stallet och red för första gången på typ två månader. En liten barbacka-tur i skogen bara, men det var så underbart! Sen hann jag precis hem och duscha och fixa mig innan det bar tillbaka till stan för att äta tillsammans med min brudar på La Dolce Vita, en ny italiensk restaurang. Hur mys som helst var det! Satt och åt och pratade i flera timmar gjorde vi :)

Idag är det massa plugg som gäller, som vanligt. Och i kväll ska jag nog ut med Hanna och Linnea, två gamla klasskamrater. Tagga!



finfina häst <3

cold

sitter i skolan fullt påklädd, sjukt kallt inomhus.

Kallt men soligt!

Det är sjukt kallt här i Uddevalla just nu, i natt låg det på -20 °c men just nu är det "bara" -15 typ. Men solen lyser i alla fall så det känns inte så hemskt!

Idag är det bara plugg som gäller när jag kommer hem. Så inget kul finns att berätta hehe.

Skolan börjar nu...

Och jag sitter på bussen... Försov mig och det händer typ aldrig! Typiskt att det ska hända idag när jag hade ett viktigt möte på morgonen. Och att det är - 17 grader gör inte saken bättre. Men nu är jag i alla fall på väg, tur att jag har bra musik som gör mig på bättre humör :)


Rubrik

Hej på er goingar! Har verkligen haft sjukt mycket att göra idag, men det är bara kul! Har varit i skolan, övningskört och gymmat! Även städat mitt rum och nu ska jag plugga. Låter kul va? Nej täkte väl det! Tänkte bara säga att jag lever och att jag inte har mer tid att blogga idag. PUSS

I'm so sorry!

Skulle bloggat igår, vilket jag faktiskt gjorde men inlägget kom tydligen aldrig upp? Man kan verkligen inte lita på blogg.se appen... Den funkar ju aldrig!

Jag hade det i alla fall helt GRYMT i lördags! Galan var helt otrolig och vi fick platser precis där de delade ut priserna, dock en bit från de som uppträdde men det var fortfarande nära. Och maskinen vann så klart guldmicken and that made me so fucking happy! Efter galan drog vi på ett litet krök vid botaniska trädgården(?) Det var sjukt kul att festa med folk som inte är från Uddevalla!! Lite nytt och fräscht, de flesta var dessutom jättetrevliga. Sov över i Göteborg så gick och shoppade med Johanna dagen efter men fick inte med mig något hem faktiskt..




bjuder på lite skeva iPhonebilder från galan!

i am ready

precis fixat klart mig för kvällen och ska snart käka! Tuna casserole, en utav mina favoriträtter faktiskt.
Sen bär det av mot göteborg tillsammans med världens bästa människa, ska bli så kul! Efter galan så blir det som sagt antagligen krök där wiiiieee. Uppdaterar väl kanske från mobilen, annars så hörs vi i morgon mia snuttisar!

Vad ska ni göra i kväll?


Cam hoe 1.0

live long and prosper

One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told


God morgon!

Hej på er! Sovit gott i natt? Det har jag! Om man bortser från att jag drömde att min bästa vän nästan blev mördad, och en annan dröm om barn. Kan dock inte bestämma mig för vilken som var värst? haha..

Har haft en del att göra sen jag vaknade vid 10 och har därför inte hunnit blogga. Men nu har jag ett par minuter över innan hon som ska fixa mina naglar kommer. Så som sagt så ska jag fixa mina naglar idag, sen blir det P3guld galan! Var i Göteborg och hämtade ut biljetterna igår faktiskt, var inte säker på att jag skulle hinna det idag. Och efter galan så hoppas jag på att jag och Johanna ska dra ut, ska kolla med henne om hon snackat med kompisen! Så det är mycket som händer idag och jag älskar det! Finns inget bättre än när det är full rulle, då hinner man inte tänka på jobbiga saker liksom :)

Så nu måste jag skynda med att sminka mig, vill inte skrämma naglenfixarens unge haha.. Vi hörs sen!

 

true shit

 

Todays

Enkelt fick det bli idag!


kallt!

Idag är det första gången på nästan en vecka som jag är utanför dörren. Skönt att träffa folk men har fortfarande ont i huvudet och det är så sjukt jävla kallt! Så det är både dunjacka, uggs och dubbla strumpor som gäller, brrrr..

Nu är det iaf skolan som gäller fram till 13.40. Sen vid två ska jag och några brudar antagligen till resia för att få hjälp med att hitta en bra partyresa som passar oss! Efter det ska jag hem och städa och plugga lite körkortsteori. Lagom kul fredag ;) Men måste ju vila upp mig inför i morgon hehe
 

like it's the last night of our lives we'll keep dancing 'til we die

Kan inte sluta lyssna på denna låten.. Så sjukt bra, mycket bättre akustisk än vanlig också. Ska ju även tattuera in ett citat från den här låten :)

vuxenpoäng till mig!

God morgon! Jag vaknade för ca en timma sen och har precis duschat och käkat frukost. Stannar hemma idag med för jag känner mig inte helt hundra än asså.. Hoppas verkligen att jag blir frisk tills på lördag, ska ju på P3guld då samt att jag ska fixa naglarna hehe. :)

Nu ska jag iaf boka anställningsintervju (vuxenpoäng till mig) samt plugga franska och skriva på ett extremt tråkigt historia/svenska/samhällsarbete en stund. Får se hur länge mig hjärna orkar.. ;)
 
vart ska jag på intervju tror ni? Ger er ett par ledtrådar!


headern på plats!

Bara liiite finlir kvar samt ett par länkar! Men annars så är designen klar. Vill ha det enkelt och rent och det är det nu, inte massa plickplick och huxflux här inte!

TACK Natali för att du hjälper mig! Hade kunnat göra det själv men.. Jag är för lat haha, så bästa Natta fixar det ;)


ett öppet brev från Jockiboi

Om han nu är seriös med denna videon, vilket jag faktiskt tror att han är så är han grymt stark.
Helt klart värd att se!


Paket!

Visar vad det är i sen! Måste städa nu ;)


Äntligen frisk!

För lite mer än ett dygn sedan klarade jag knappt att sitta upp och dricka vatten och nu mår jag i princip helt bra! Hostar fortfarande men tror inte jag har någon feber längre och det är förjävla skönt.

Ska alldeles strax gå upp ur sängen för att göra lite brunch. Efter det ska jag städa rummet och plugga MASSA franska samt skriva på ett arbete som ska in om ett par dagar. I morgon blir det skola igen om jag inte får något konstigt återfall eller så :)


i brist på annat

Finns inte mycket att blogga om när man är sjuk, så här har ni en lista på 100 frågot för att lära känna mig bättre!
 

Vad är klockan? - 14.00

1. Fullständigt namn- Rebecca Marie Sörensen
2. Ålder? - 18 om 166 dagar ;)
3. Vart bor du? Ljungskile!
4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa 2 kaniner och 2 chinchillor
5. Färg på ditt hus? grått
6. Hus eller lägenhet? -hus
7. När är du född? 30 juni 1995
8. Klass? - andra året på samhällsvetenskapslinjen med juridik som inriktning
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - nope!
11. När gick du upp i morse? - vet inte
12. När ska du sova? - när jag blir trött
13. Duschat idag? gjorde det nyss!
14. Kramat någon idag?- Japp!
15. Pussat någon idag? - nej, vill inte heller.
16. Vad har du ätit idag? - Proviva och glass
17. Dagens klädsel? – mjukisbyxor och tshirt
18. Dagens smink? - inget
19. Dagens sötnos? - kängurun jag och mamma fick av johanna
20. Dagens roligaste? - absolut ingenting
21. Har du många vänner? - Jag har tillräckligt :)
22. Hur många har du kysst?- haha, jag har inte räknat
23. Vem kramade du senast? -  Johanna
25. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän? - nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Johanna
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Saga
31. Film? - den senaste jag såg var Hotel Transylvania
32. Låt? - Vet ej
33. Mat? - vet inte...
34. Dryck? - vatten
35. Färg? - ROSA
37. Stad? - Favorit? Göteborg och Paris haha
38. Land? - jag älskar Danmark och Franrike :)
39. Ämne i skolan? - Religion och Rätten och samhället är roligast :)
40. Människa? - va?

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Pappa haha
43. Gången du spydde? - vet inte
44. Gången du grät? - kommer jag inte ihåg
45. Pizzan du åt? - Vet ej!
46. Gången du var i Göteborg? - En vecka sen typ :)
47. Gången du var i Stockholm? - Förra året, eller året innan det tror jag
48. Gången du var full? - Nyår..
49. Gången du var hög? Aldrig varit
50. Gången du var kåt? - Hela tiden ;)

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - vitt
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på vad jag är sugen på
54. Tvspel eller datorspel? – båda
55. Singel eller upptagen?  singel
56. Hångla eller ha sex? haha
58. Ragga eller bli uppraggad? - båda
59. Big Brother eller Paradise hotel? - big brother
60. Blont eller svart hår? - brunt :)
61. Har du blåa ögon eller bruna? - grå/gröna?
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – Göteborg!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - Cola!
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - inget
68. Älska eller älskas? - båda :D
69. Leva eller dö? - Leva :)

antal:

70. Personer du älskar? - många
71. Personer du hatar? - väldigt få
72. Gånger du varit full? - inte räknat
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? hahah... vet inte..
74. Glassar du ätit på en dag? - många
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - vet inte än! Inte planerat någon än
76. Gånger du haft minnesluckor? - ett apr gånger
77. Gånger du varit hög? - aldrig!
78. Personer du saknar just nu? – Ingen faktiskt
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Vet inte, typ 1?


vem:

80. Vill du kyssa nu? - Ingen
81. Ska du träffa imorgon? - Lär väl bara bli mamma och pappa.
82. Sjöng du senast för? - vet inte, sjunger inte längre
83. Hade du senast en msn-konversation med? nicholas! haha
84. Spelade du tvspel med senast? - Mig sjlv..
85. Vill du ta med på resa nu? - Bruuudarna!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - pfft, det är en hemlis ;)
87. Förtjänar att dö? - ingen förtjänar att dö
88. Är söt? - jag :)
89. Vill du sova jämsides med i natt? - ingen, skönast att sova själv när man är sjuk.


vad:


90. Gör dig glad? - Familj, vänner och hästen
91. Gör dig ledsen? - folk som sviker och folk som ljuger
92. Vill du helst göra nu? - bli frisk!!
93. Önskar du att du slapp göra? - ligga i soffan med feber
94. Vill du ha nu? - pizza
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - flytta hemifrån-saker
96. Längtar du till? - Paris i Feb, längtar tills på lördag och sommarn!
97. Tycker du om dina betyg? - de är rättvisa, men kunde varit bättre
98. Ångrar du i ditt liv? - inte mycket! Måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren ;)
99. Är det bästa som hänt dig? Mina vänner, familjen och Balanga <3
100. Hur mycket är klockan? - 14.08


love ♥

trött, tröttare, Becca

Hellloo Bitches! :D När jag vaknade i morse mådde jag verkligen skit, orkade knappt dricka vatten.. Men efter en panodil, lite Ben & Jerrys samt proviva så är jag fit for fight igen! Okej nu ska vi inte överdriva men mår mycket bättre, så ska passa på att duscha och plugga lite franska medans min hjärna funkar.

Johanna kom förbi här också på väg hem från flygplatsen (hon har varit i Aussie i tre veckor) och gav mig lite saker, precis vad jag behövde nu! Visar vad jag fick sen. Hon är verkligen den bästa människan på denna jord.

Bild från April 2012

från i söndags

Min kära vän och klasskamrat Natali kom hem till mig igår för att fixa lite nya bilder, dels till headern och så är det kul att ha lite fräsha bilder på sig själv. Så jag tänkte dela med mig av några, en liten sneak peek på hur headern kommer se ut liksom!


Cozy

Pretty little liars & mixade frukter! Gör verkligen allt för att bli frisk nu, har sovit nästan hela dagen och nu ska jag försöka få i mig massa vatten och vitaminer.


just sayin'

Big no. Skulle jag träffa en kille som gick runt i enbart Adrian Hammond och andra liknande kläder skulle jag faktiskt överväga att sluta träffa honom. Manliga Gina Tricot typ! Och de som känner mig vet att jag HATAR Gina Tricot.


fortfarande sjuk..

Mådde så dåligt i natt att jag knappt visste vad jag skulle ta mig till. Hade feberdrömmar, kalslvettades, hostade massor och kunde helt enkelt inte sova. Mår lite bättre nu men fortfarande långt ifrån bra! Febern försvann en stund i morse men är nästan helt säker på att den är tillbaka nu..
Hade suttit fint med en pojkvän som kunde ta hand om mig nu haha! Nä men det funkar lika bra med mamma, det var änna tur att hon var ledig idag annars hade jag avlidit...

Nu blir det att kolla på x antal avsnitt av PLL i brist på annat. Hörs sen om jag orkar, annars så fixade jag lite tidsinställda igår.


inspo

om 168 dagar ska jag markera min kropp med permanent bläck. Finner inga ord för hur mycket jag längtar så jag slänger upp lite inspiration så länge.



fucking fever

Jag mår bara sämre och sämre fast jag trycker i mig mer medicin. Alvedon, cocillana (sjukt stark hostmedicin som är receptbelagd hehe), läkerol, galet mycket te och ändå mår jag piss. Fryser också fast jag ligger med onepiece, duntäcke och TVÅ tjocka filtar.. JA, jag tycker synd om mig själv nu.

Ska ta och sätta på tvn och chilla resten av kvällen. Vi hörs i morgon om jag orkar.


Orkar inteeee

Idag har jag inte bloggat för att jag inte orkat helt enkelt. Vill inte blogga för mycket innan designen är klar heller! Vilket den är snart :)
Natali var här en stund idag så fotade vi lite till headern samt började med den i ps men nu har hon åkt och nu orkar jag verkligen inte göra klart den, är liksom på väg att bli såhääääär sjuk... Kul liksom. Aja, vi hörs senare om jag orkar, ska använda mina sista krafter att gå till mitt rum.


HAHAHAHAHHA

Med detta säger jag godnatt! I morgon är det photoshoot med Natali som gäller, behöver bilder till den nya headern.


P3 guld

För ett tag sedan så röstade jag på Maskinen i P3 guldgalan och fick då ett svar om att man kunde tävla om biljtetter till självaste galan som äger rum den 19e i skandinavium. Lite på skoj så skickade jag in ett bidrag utan några tankar på att ens vara i närheten av att vinna. Men, igår när jag var hos polisen med Natali för att hämta ut hennes pass så får jag ett mail till mobilen och tro fan att jag var en utav de 8 som vunnit två biljetter! Blev så sjukt jävla glad då kan jag ju säga! har dock inte bestämt vem jag ska ta med mig än.. Men har ju en vecka på mig att komma på det! Kommer få se artister som Johnossi, Alina Devecerski, Loreen, Linnea Henriksson, Icona pop, Norlie & KKV samt Timbuktu och Damn! Programledare kommer Soran Ismail och Martina Thun att vara. Hur kul kommer inte det bli!? Någon mer som ska dit?


Nu är är det bara frågan om vad jag ska ha på mig.. Tror det blir en slapp kavaj med några snygga smycken!


Välkommen!

Välkommen till min nya blogg! Blev så sjukt trött på hur tråkigt det var att blogga på nattstad så jag bytte. Design osv kommer, troligtvis i morgon.

För er som inte vet vem jag är så kommer här en kort beskrivning haha.

Mitt namn är Rebecca Sörensen, jag är 17 år (18 i juni) och studerar andra året samhällsvetenskapslinjen med inriktning på rätten och samhället (juridik) på Plusgymnasiet i Uddevalla. På fritiden är jag med vänner, festar, gymmar och fotograferar, och pluggar så klart.. Jag har även hållt på med hästar hela mitt liv men tagit en paus från det nu då jag ville alldeles för mycket.

Här på denna bloggen kommer ni få läsa om min vardag, fester, gymmet, olika skönhetstips och mina resor. Är det något ni undrar? Släng iväg en kommentar bara så svarar jag gärna på era frågor ;)

Hoppas ni besöker min blogg igen!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0