Teenagerposts

 

New in

Gick som sagt in i ett par affärer på smögenbryggan idag och det enda jag hittade var den här byxdressen och det måste ha varit ödet eller någonting, haha! Tvingade in mamma på Pondus för att se om det fanns något fint och efter många om och men fick jag med henne upp på övervåningen också (min mamma hatar att gå i affärer, det finns inget värre enligt henne) och där var det en sjuk rea, och då menar jag verkligen SJUK. Allt kostade 50:-. Hittade iaf byxdressen där uppe och den har kostat 799:- men som sagt, den kostade 50 så det v

 
 

En snabbis till Smögen

Idag så åkte jag, mamma och pappa en snabb tur till Smögen för att hälsa på min syster som för tillfället jobbar i en butik på bryggan. Jag passade även på att köra lite och körde hela vägen (!!) dit, en tur på ca en timma! Aldrig kört så långt på en och samma gång förut tror jag haha. Sen så gick jag ju inte ifrån bryggan tomhänt heller, men det visar jag i ett annat inlägg! Riktigt mysigt hade vi det i det fina vädret! 

Nu väntar dock plugg och storstädning av rummet, lär knappt hinna sova den här veckan som kommer. USCH.
 

Student 2013


I only miss you when I'm breathing

Jag och Balanga den 4 maj 2013 på kurs på Stall Östingstorp där hon nu står för tillridning.

Judo @ Stenungsund

Hängde med Jens och Johan när de tränade Judo härom dagen! Bilderna blevjättedåliga men tänkte dela med mig av de som blev bäst (men inte bra). Var lite läskigt när de slängde omkring varandra faktiskt.
 

Snöa och Elvis

Mest Snöa, men lite Elvis också. Det är inte många som vet att vi har två söta kaniner i trädgården! De är egentligen min systers men hon lämnade kvar dem när hon flyttade, så nu är de mammas haha.

macrofilter x10


1-års kalas!

I morgon ska jag på kalas för mitt urgulliga kusinbarn Melody som nyss fyllt ett! Ett utav de få barn som jag faktiskt tycker om haha, man vill bara pussa på henne hela tiden :')
I alla fall så var jag på Torp igår och köpte lite presenter till henne men jag glömde så klart köpa ett grattis-kort så fick sätta mig i photoshop så fort jag kom hem för att fixa ett och skriva ut. Lite roligare när det är helt personligt men det tar ju lite extra tid.. Klistrade (läs: tryckte fast med genomskinligt nagellack) fast lite presentpapper på baksidan så att det blev lite finare där också. Paketen är rosa med vita hjärtan och vitt och silvrigt snöre som matchar fint med kortet! Kanske ska börja göra inbjudningskort osv som man kan betsälla? Det var ju faktiskt riktigt kul med lite variation, retucherar ju nästan bara bilder i PS annars.
Vad tycks? Enkelt men glamoröst haha

Story of my life

hahahahhaha, så kul :')

RSS 2.0