......

 

 
I can't win, I can't reign
I will never win this game
Without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you, without you

I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you, without you
I can't rest, I can't fight
All I need is you and I,
Without you, without you

Can't erase, so I'll take blame
But I can't accept that we're estranged
Without you, without you
I can't quit now, this can't be right
I can't take one more sleepless night
Without you, without you

I won't soar, I won't climb
If you're not here, I'm paralyzed
Without you, without you
I can't look, I'm so blind
I lost my heart, I lost my mind
Without you, without you

I am lost, I am vain,
I will never be the same
Without you, without you
Without... you

Idag har jag:

√ Varit i skolan.
√ Varit på arbetsintervju.
√ Övningskört med pappa.

Nu: Plugg!

Hård start på veckan, men jag gillar ju att ha mycket att göra! I morrn är det mycket som händer också. Älskar det!

Har ju glömt att fråga, hur har ert lov varit? Eller har ni lov nu kanske? Tell me!

hemma bra men borta bäst!

Kom nys hem från Paris, inte hunnit mer än packa upp faktiskt!
Jag har haft det helt underbart och hade stannat om jag kunnat, mitt hjärta tillhör Paris på något sätt. Jag känner mig som hemma där. Men mer om det sen, ska leka tekniker en stund och fixa min iPhone som inte vill sammarbeta så värst mycket för tillfället...
 
 

Berlin 2011

Försommaren 2011 drog jag och min kära klass på klassresa till Berlin, Tyskland. Det är nog något jag kommer minnas förevigt. Att släppa lös trettio stycken tonårsbrudar tre dagar i en europeeisk storstad var väl inte så smart kanske haha.
 
 

A walk down memory lane

Denna veckan är jag ju i Paris och datorn är hemma, mobilen också antagligen då en på mammas jobb kanske ska kolla igenom den (det vet jag inte än då detta inlägg skrevs den 14:e) Så jag tänkte lägga upp lite bilder från oliak resor och minnen för er som inte läst min blogg innan så ni hänger med liksom. Och en liten uppfriskning av minnet för er gamla godingar ;) Så från och med "i morgon", tisdag så kommer det komma upp bilder från resor osv som jag varit på. Enjoy!
 

Berlin 2011 med 9D, jag sitter längst ner till vänster.

Today


Högskoleprovet våren 2013

Vuxenpoäng till mig, eller hur?

Hos tandläkaren igår

Var ju hos tandläkaren igår IGEN, är ju där typ varannan månad haha. Checkade käken lite, röntgade med två olika apparater samt lagade ett hål och slipade ett par tänder!! Aldrig lagat hål förut så när hon sa att jag hade hål och att vi skulle laga det med en gång blev jag nervös... Men det gick sjukt bra och kändes inte alls! Bet dock hål i min läpp när jag fortfrande hade bedövning så har ett stort sår idag :( Men jag tycker att jag var duktig som klarade detta heeelt själv :) Har aldrig haft tandläkarskräck och kommer nog aldrig få det för min tandläkare är så himla duktig! Hennes sköterska är också grym och supertrevlig.
 
Fast jag undrar vad de tycker om mig med tanke på att jag råkade bita min tandläkare i fingret igår..

 

Monday!

Älskade Måndag! Haha njaae, inte många som tänker så inte.. Måndagar är dock ganska sköna eftersom att jag går kort dag. Så nu har jag bara en lektion kvar och sen blir det gymmet, plugg och tandläkaren. Hoppas verkligen att de tar tag i mitt problem nu för jag kan knappt käka för att min käke gör så ont... Men det löser sig nog!
 
Hoppas att eran måndag inte är allt för hemsk ;)
 

Chere Paris

Om exakt en vecka sitter jag på planet till Paris tillsammans med mor min! Längtar jag? Japp!
Ska bara ta det lugnt, shoppa och mysa runt i fem dagar. Bor gör vi hos hennes kompis och det ska bli kul att få se hur det ser ut hos en fransk familj! Kommer bli så underbart. Fjärde gången jag är i Frankrike, tredje gången jag är i Paris. Lovely.


Mot sportlife!

Ska slänga i mig lite kaffe och dra till gymmet! Inte alls långt kvar tills de öppnar i Ljungskile nu, ska bli så skönt att slippa pendla till gymmet! Kan ju kötta varje dag snart. :D


Högskolan väst

Var på högskolemässa i Trollhättan igår och kollade in massor av olika skolor. Hittade dock bara en distanskurs vid Lunds Universitet som passade mig, så ska nog läsa den. Ujik kallas den, det är en förkortning av Utvidgad juridisk introduktionskurs och läser man den har man en chans att komma in på det "riktiga" juridiska programmet. Fint! Tog lite bilder under dagen, enjoy!


taken 2

I brist på annat så har jag precis laddat ner Taken 2, men jag tvivlar faktiskt på om jag vågar se den själv? Ettan är ju faktiskt rätt brutal på sin ställen. Någon som har sett den och kan övertyga mig om att jag vågar? Haha.
Vill ju så gärna se den eftersom att ettan är sjukt grym, och jag antar att denna är lika bra? Eller är den det? Det återstår att se, om jag nu vågar.
 

no school

Blev precis som jag trodde. En natt med dålig sömn, mardrömmar och illamående/ont i magen när jag vakna... Så fick stanna hemma idag. Gör mig absolut ingenting för jag får mycket mer plugg gjort när jag är hemma!
Aja, måste sätta igång nu, hörs sen ;)

kan.inte.sova.

Har sedan ett par år tillbaka mått väldigt illa väldigt ofta. Tror att orsakerna är trötthet, stress, och när jag är hungrig samt mätt. Men detta har varit sjukt mycket bättre det senaste halvåret typ. Förutom idag.. Jag mår så sjukt illa att bara tanken på att försöka sova inte finns i min skalle just nu. Känns sådär med tanke på att jag har skola, körletktion och ska gymma i morgon. Plugga matte också för den delen! Tycker lite synd om mig själv just nu haha. Men får slå på TVn och försöka tänka på annat så kanske jag somnar till slut. God natt!


one day baby we'll be old

No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do – I wonder why
 
 
 

RSS 2.0